MEUBELSTOFFEN

Materialen

DE BESTE STOFFEN & MATERIALEN

Duurzame en kwalitatieve materialen

De meubelstoffen en materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit in samenstelling en stofeigenschappen. Het garandeert een lange levensduur van de stoffen en materialen. De stoffen en materialen die wij gebruiken zijn op eerlijke en duurzame wijze ontwikkeld. Voor elke meubelstoffering opdracht gebruiken wij het beste en meest geschikte materiaal zoals, meubelstoffen, outdoorstoffen, leder en kunstleder. Voor het binnenwerk gebruiken wij koudschuim en polyether voor de juiste rug- en zitcomfort. Enkele merken die wij voor onze stoffen en materialen gebruiken zijn: De Ploeg, Keymer, Höpke, Sunbrella, Switch, Van Leeuwen en Ohmann.

Projectstoffering Drenthe

De Ploeg meubelstoffen

Voor ambachtelijke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen. De meubelstoffen van de Ploeg worden al vanaf de jaren 50 in eigen huis geproduceerd. De moderne collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

Stoffen van Keymer

Keymer meubelstoffen

Optimaal reinigbare meubelstoffen. Keymer Care & Clean staat garant voor een uitgebreide collectie eenvoudig reinigbare stoffen. Het innovatieve productieproces zorgt voor een duurzame bescherming, waardoor vlekken eenvoudig uit meubelstoffen verwijdert kunnen worden.

Meubelstoffering Hoepke

Höpke meubelstoffen

Höpke staat synoniem voor optimale kwaliteit in meubelstoffen. Wat je ook zoekt in meubelstof: onderhoudsgemak, duurzaamheid of pure luxe, Höpke heeft hiervoor de perfecte stoffen. Ook geven ze plastic afval een tweede leven met hun Recycle Line collectie.

Bootkussens stofferen Sunbrella

Sunbrella stoffen

De stoffen van Sunbrella zijn ideaal voor outdoor gebruik en bieden de beste bescherming tegen zon, regen en wind. Door een speciale ademende acrylcoating trekt water niet in het doek, maar rolt het er overheen. Sunbrella gebruiken wij bij het stofferen van tuinmeubelen, kussens voor loungebanken en bootkussens.

Herstofferen met leer

Van Leeuwen Leder

Van Leeuwen Leder voor hoogwaardig leer, kunstleer en technisch textiel. Leer en kunstleer van de beste kwaliteit met meer dan 1500 kleuren en ruim assortiment aan prints.

 

Herstofferen met leer

Ohmann Leather

Ohmann leer sinds 1934 leverancier voor meubelleder. Ohmann heeft een breed en ruim assortiment aan leder van goede kwaliteit.

Koudschuim

Koudschuim is een type polyurethaanschuim dat ook wel HR-schuim (High Resilience schuim) genoemd wordt. Koudschuim heeft een wat onregelmatige open celstructuur waardoor het goed ademt en vocht afvoert. Het materiaal is zeer veerkrachtig, comfortabel en heeft een lange levensduur. Kuilvorming komt bij koudschuim vrijwel niet voor.

 

Polyetherschuim

Polyetherschuim is een voordelige keuze en wordt voornamelijk gebruikt op plekken waar de belasting minder groot is, zoals bijvoorbeeld bij verschillende soorten kussens. Het is synthetisch, anti-allergisch materiaal en heeft een redelijk vochtregulerende werking. Het soortelijke gewicht (SG) is een maat voor de stevigheid en veerkrach

DREHA MEUBELSTOFFERING

De stoffeerder voor Drenthe, Groningen en Overijssel

Dreha Meubelstoffering is uw stoffeerder en stoffeerderij voor Drenthe en omgeving. Wij werken als stoffeerder o.a. in Emmen, Klazienaveen, Coevorden, Borger, Hoogeveen, Assen, Groningen en Nieuw-Amsterdam. Maar ook in Overijssel zoals; Hardenberg, Ommen en meer.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Meubelstoffeerder Dreha

WAAROM DREHA

De meubelstoffeerder voor vakwerk!

Al 25 jaar de expert in meubelstoffering.

De ambachtelijke stoffeerder met passie voor zijn vak.

Kwaliteit & service staan bij ons voorop.

Ruim assortiment aan stoffen en materialen.

Eerlijk & deskundig advies op maat.

E-mail

Adres

Stieltjeskanaal 13
7764 AH Zandpol
Drenthe

Dreha Meubelstoffering