Stoffering

Wilt u een frisse wind door uw interieur maar vind u het zonde om uw vertrouwde meubels te vervangen? Dan is herstofferen een goed alternatief. Wanneer u uw meubels opnieuw gaat stofferen heeft u een oneindige keuze in stoffen en soorten leer, u kunt precies de stofsoort, de kleur en het dessin kiezen die perfect bij uw interieur past. Zo kunt u een hele andere sfeer creëren terwijl u het zitcomfort van uw meubels behoudt.

 

Kleine reparaties van meubels

Bent u nog wel tevreden met uw meubels maar zijn ze alleen aan reparatie toe of missen ze door gebruik de juiste zitvorm? Ook dan kunt u bij Dreha Meubelstoffering terecht. Dreha kan namelijk ook reparaties toe passen op de huidige bekleding of bijvoorbeeld de (koudschuim)vullingen vernieuwen. Vraag eens naar de mogelijkheden.

 

Herstofferen voordeliger dan nieuwe meubels

In de huidige tijd willen we niet onnodig veel geld uitgeven. Het kopen van nieuwe meubels loopt vaak flink in de papieren. Vaak zijn we al uitgekeken op onze meubels terwijl ze nog van prima kwaliteit zijn. Het is dan veel voordeliger om uw meubels opnieuw te laten bekleden. Hiermee bent u al gauw beter uit dan wanneer u nieuwe meubels aanschaft.

 

Stoffeerderij voor Drenthe en omgeving

Zoekt u een goede stoffeerderij of meubelstoffeerder en woont uw in Emmen, Coevorden, Borger, Hoogeveen, Assen of omgeving Drenthe dan zijn wij u graag van dienst.

Kom voor een vrijblijvend advies eens langs bij Dreha Meubelstoffering in Zandpol of bel: 0591 – 55 43 98

DIRECT CONTACT
Tel: 0591 - 55 43 98
Mobiel: 06 - 24213496
E-mail: info@dreha.nl
Volg ons op
Voor kwaliteit en vakmanschap - Dreha Meubelstoffering
Stieltjeskanaal 13
7764 AH Zandpol
Drenthe
T  0591 - 55 43 98
M  06 - 24213496
E  info@dreha.nl
Camperkussens
Bootkussens
Autobekleding
Seniorenstoel
Outdoor Loungesets
Stoelbekleding
Bankstoffering
Binnenkussens
Kantoorstoelen
Projectstoffering