PROJECTSTOFFERING

Zakelijk

HERSTOFFEREN

Projectstoffering en zakelijke meubelstoffering

Is de bekleding van uw kantoormeubelen versleten en aan vervanging toe? Dreha Meubelstoffering heeft duurzame en betaalbare oplossingen voor het opnieuw stofferen van uw bureaustoel, kantinestoel of andere kantoormeubelen. Wij hebben veel ervaring op gebied van projectstoffering en kunnen uw daarom goed adviseren welke materialen te nemen betreft de slijtvastheid, hygiëne, brandveiligheid en andere stof- en materiaal eigenschappen.

Wij werken in verschillende branches zoals: horeca, kantoor, recreatie, zorg en industrie. Wij hebben door de jaren heen diverse projecten gerealiseerd voor o.a. Kantoren, Fysiotherapeuten, Fitnesscentra, Horecagelegenheden, Kapsalons, Verzorgingstehuizen, Gemeentes en andere instelling.

Dreha Meubelstoffering is het adres voor projectstoffering in Drenthe en omgeving. Wij werken als stoffeerder o.a. in Emmen, Klazienaveen, Coevorden, Borger, Hoogeveen, Assen, Groningen en Nieuw-Amsterdam. Maar voor projectstoffering ook in Overijssel zoals; Hardenberg, Ommen en meer.

 

 

Projectstoffering Drenthe

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Meubelstoffeerder Dreha

WAAROM DREHA

De meubelstoffeerder voor vakwerk!

Al 25 jaar de expert in meubelstoffering.

De ambachtelijke stoffeerder met passie voor zijn vak.

Kwaliteit & service staan bij ons voorop.

Ruim assortiment aan stoffen en materialen.

Eerlijk & deskundig advies op maat.

E-mail

Adres

Stieltjeskanaal 13
7764 AH Zandpol
Drenthe

Dreha Meubelstoffering